Vi er her stadigvæk

del

Vi arbejder dog lidt anderledes i denne tid og for de fleste hjemmefra.

Trods COVID19 og forlængelse af de nationale retningslinjer til den 7. februar 2021 – har vi stadig åbent i vores normale åbningstid, for indlevering af materiale til f.eks. bogføring eller andet.

Bygningen er dog temmelig tom og vi gennemfører ikke kundemøder med mindre du har aftalt med den enkelte medarbejder. Vi gennemfører heller ikke arrangementer eller lign. Men har du bilag eller andet du gerne vil aflevere til en af vores dygtige medarbejdere, har du stadig mulighed for at lægge dem i receptionen i vores åbningstid.

Du skal huske at bruge mundbind, når du er på besøg. Du er velkommen til at tage et gratis mundbind, hvis du har glemt dit eget. Du finder dem ved hovedindgangen. Husk også at spritte hænder, spritautomaten er placeret lige inden for hovedindgangen og husk også at holde afstand – sådan passer vi bedst på dig og på hinanden.

Har du brug for hjælp til planteavl, økonomien, jura eller noget helt andet som vedrører din bedrift eller virksomhed, så kontakt os endelig på tlf. 56791900 eller en af vores dygtige medarbejdere i Østdansk Landboforening – vi står klar til at hjælpe dig.