Vellykket, velbesøgt markvandring i varmt vejr med varme pølser

del

Selvom der var landskamp i fjernsynet, og Danmark kom foran allerede efter to minutter, var både koncentration og humøret højt på årets markvandring torsdag aften på Køgevej 55. Omkring 80 landmænd var mødt op. Arrangementet er en tilbagevendende begivenhed, hvor Østdansk landboforening i samarbejde med Danish Agro inviterer til markvandring i forsøgsmarken nær Karise.

En af de faste fremmødte var Stig Fabricius, plante- og roeavler, fra Møn.

– Det var et dejligt arrangement. Jeg har deltaget mange gange. Det er overskueligt med god mulighed for at netværke. Hyggeligt og effektivt på en og samme gang, så jeg ser frem til næste år. Og så er det rigtig rart, at der nu er roeforsøg med. Det jeg sætter jeg stor pris på.

Og planteavlschefen for Østdansk Landboforening var enig.

– Jeg er positivt overrasket over, at der mødte så mange op, fortæller Julie Torp-Thomsen. Faktisk er denne markvandring vores premiere som team, og vi fik en varm og rigtig god ilddåb. Vi glæder os til at se lige så mange nysgerrige landmænd igen til september, hvor vi tager endnu en markvandring. Tak til Danish Agro for godt samarbejde. Vi har lagt en kort video ud på Facebook, hvis man er ekstra nysgerrig.