Velbesøgt webinar for unge økologer

del

– Grundig forberedelse er en forudsætning for succes.

Ordene kom fra økologichef og forretningsudvikler i Østdansk Landboforening, Hans Bach-Lauritsen, der var en af indlægsholderne på ‘Webinar for Unge Økologer: Opstart af Nicheproduktion.’

– Når du så er kommet i gang, så stop op en gang om måneden – mindst – og gør status på både de praktiske forhold og økonomien. Lad beskrivelsen af din forretningsidé være et dynamisk værktøj og tilret løbende. Og husk: udnyt dit netværk til løbende sparring med landmandskolleger, lød nogle af rådene fra økologichefen.

35 deltog på mødet, hvor de to andre indlægsholdere var 27 årige Tobias Hausted fra Rødding ved Ribe, der driver en alsidig økologisk bedrift med sin bror og kone. Sidste indlægsholder var markedskonsulent i Landbrug & Fødevarer Anders Nicolajsen, der blandt andet kom ind på forbrugernes fokus på klimaet i forhold til valg af fødevarer.

Afslutningsvis indskød Tobias Hausted, at det havde været rart at kunne sparre med Hans Bach-Lauritsen for fem år siden, hvor han selv sprang ud som selvstændig økolog.

Webinaret blev optaget og studentermedhjælper og ordstyrer Søren Vang fra Landbrug & Fødevarer kan sende et link, hvis man gerne vil se hele mødet. Ring på 3339 4000.

Har du spørgsmål til økologichef og forretningsudvikler Hans Bach-Lauritsen, kan du ringe på vores hovednummer: 5679 1900

Fakta om Unge Økologer

Landbrug & Fødevarer Økologi introducerer nu Netværk for Unge Økologer, hvor de vil samle unge på tværs af landbrugsuddannelserne med interesse for økologi. Netværket henvender sig til elever på landbrugsuddannelsen, landbrugets lederuddannelser samt jordbrugsteknologuddannelsen. Et etablerende møde vil finde sted senere på året. For yderligere information kontakt Landbrug & Fødevarer.