Tre nye digitale værktøjer skal gøre det nemmere at drive og udvikle virksomhed

del

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støtter med 15 mio. kr. udviklingen af tre nye digitale værktøjer, som giver virksomheder overblik over rådgivere og test- og udviklingsfaciliteter samt gør det nemmere at ansætte udenlandsk arbejdskraft.

Digitale ydelser er efterspurgte af mange virksomheder, og især er der bud efter flere interaktive værktøjer. Det behov imødekommes af de tre støttede projekter:

Erhvervshus Midtjylland får 10,7 mio. kr. til udvikling af et digitalt værktøj, der skal skabe overblik over rådgivermarkedet og dermed hjælpe virksomheder med hurtigere og nemmere at finde relevante rådgivere.

Teknologisk Institut støttes med 2,3 mio. kr. til videreudvikling og udvidelse af et værktøj, der giver virksomheder overblik over danske test-, demonstrations- og udviklingsfaciliteter.

Og med en støtte på 2,1 mio. kr. vil Copenhagen Capacity udvikle en guide, der skal gøre det lettere for danske virksomheder at ansætte udenlandsk arbejdskraft.
De digitale værktøjer får hjemsted på Virksomhedsguiden – en fællesoffentlig platform, der tilbyder én samlet indgang til digital vejledning om opstart, drift og udvikling af virksomhed.

Besøg virksomhedsguiden her.