Tre måder at blive klogere på

del

Her har du tre værktøjer, der kan hjælpe dig, dit landbrug eller virksomhed gennem COVID-19-pandemien. Virksomhedsguiden og Landbrugsinfo.dk assisterer små og mellemstore virksomheder og bedrifter. Coronasmitte.dk orienterer dig om udviklingen med COVID-19. Klik på et af de tre link.

Mangler du svar på dine spørgsmål i forbindelse med COVID-19? Drejer det sig om din forretning eller bedrift? Måske kan et af disse tre links hjælpe dig.

1.  http://www.virksomhedsguiden.dk – vær opmærksom på at der kan være kø, når du forsøger at logge ind på virksomhedsguiden. Estimeret ventetid kan være alt fra ti til tyve minutter.

2. http://www.coronasmitte.dk – der findes også en hjemmeside, der hedder coronavirus.dk, men da det ikke er en officiel hjemmeside, og det ikke fremgår tydeligt, hvem der står bag sitet, vil vi ikke linke til den. Man understreger også på siden, at dette ikke er en officiel nyhedskanal.

Alternativt kan du ringe til den fælles myndigheds-hotline: 70 20 02 33

3. http://www.landbrugsinfo.dk – SEGES står bag dette site til landmanden, der har brug for råd og vejledning til at drive sin bedrift. Her findes også mange nyttige råd i forbindelse COVID-19.

Har du brug for mere information anbefaler vi, at du taler med en af vores dygtige konsulenter, og generelt modtager din information fra Sundhedsstyrelsen, politiet, andre faglige myndigheder eller dr.dk.

God læsning og pas godt på dig selv.