Tjen 118.000 ved at handle med Agromarkets

del

Vi har udregnet, hvad en gennemsnitskunde hos Østdansk Landboforening kunne tjene, hvis han havde fulgt AgroMarkets’ købs- og salgssignaler. 118.000 kroner siger regnestykket

– og nu kan du også få chancen. Begynd med at deltage ved et AgroMarkets HandelsErfamøde.

Chefanalytiker og handelsrådgiver John Jensen turnerer rundt med seneste nyt om det globale råvaremarked og finansiering. – Der kommer snart en nedgangsperiode. Vi får den ikke i julegave, men recessionen vil komme på et tidspunkt. Og hvordan ruster man sig så bedst muligt? Spørger han ud i lokalet.

Nedgangstid – og hvad så?

Recession og handelskriser går ofte hånd i hånd, forklarer John Jensen. USA og Kina er i krise,  og Trump truer verdenssamfundetmed told på varer. Det påvirker globalt priser og handel på råvarer. Vi har haft en gigantisk avl i år på verdensbasis – næsten den største nogensinde – men det forhindrer ikke krisens indtog. – I har dog valgt den rigtige branche, siger John Jensen  opmuntrende og for ligesom at bløde op på dommedagsprofetien. Og kommer så med nogle gode råd til, hvordan deltagerne kan ruste sig på forskellig vis i en kommende recessionsperiode.

Få hjælp til at handle

Handel med råvarer er det punkt, der har den største indvirkning på en landmandsbundlinje. Og  der, hvor AgroMarkets har sin primære berettigelse. For målet er – og resultaterne siden 2010 viser – at AgroMarkets handler bedre end gennemsnittet. Havde en gennemsnitskunde hos Østdansk Landboforening fulgt AgroMarkets signaler i 2018, kunne han have tjent 118.000 DKK. Havde han fx fulgt AgroMarkets ift at sælge sin kornhøst 2019, havde han opnået en  gennemsnitspris på 129 DKK.

Og hvordan får man så handlet sig op på AgroMarkets’ niveau? John Jensen har en klokkeklar holdning: – Få lavet dig en strategi og få hjælp til at følge den!

En anden måde at spare penge på er at bruge AgroMarkets online prisberegnere, som er gratis for abonnenter. Du kan læse mere om abonnement hos AgroMarkets her

– Vi ser ofte, at der sker fejl med udregningen, når man handler, og det kan altså samlet set løbe op i store beløb. Så det er en god ide at gå priserne igennem med fx. kemiberegneren. Den laver ret komplicerede beregninger, kan gennemskue de forskellige rabatter, og laver stort set aldrig fejl. Få eventuelt din rådgiver til at hjælpe dig, siger John Jensen.

Du kan også deltage i et HandelsErfa møde og få hjælp til at forbedre din bundlinje ved at følge AgroMarkets’ købs- og salgssignaler.

Årets første Agromarkets HandelsErfa i Østdansk Landboforening bliver afholdt den 6/2 2020 og deltagelse er gratis – sæt kryds i kalenderen allerede nu. Program og via linket her tilmelding handelsinfo