Summax – hvor står vi?

del

Kunne du godt trænge til hjælp med Summax? Så er der godt nyt. I det nye år vil vi følge op på jeres arbejdsgange, så du får optimal fordel ud af Summax.

Økonomiassistent Christian Matthiesen er tovholder for Summaxgruppen, og fortæller: “I det nye år vil jeg ringe ud til vores kunder, som arbejder med Summax. Jeg vil så spørge ind til, om det fungerer, og eventuel komme med tips til at få optimeret brugen af Summax. Det kan også være at vi aftaler et servicebesøg, hvor vi hands-on gennemgår arbejdsgangene.”

Det er i vores alles interesse, at du får den bedste brugeroplevelse og arbejder med de anbefalende arbejdsmetoder i Summax. Dermed sparer du tid, i stedet for at du bruger unødvendig tid på besværlige arbejdsgange, for at få materialet lagt rigtigt i arkivet. Derfor tilbyder vi hjælp, hvis det ønskes.

Tænk f.eks. på, om du;

  • er i tvivl om arbejdsgangene?
  • anvender de nyeste opdateringer i summax?
  • kan linke bilagene til Ø90?
  • kan samle flere bilag, som hører sammen?
  • har installeret Østdansk Scan-app, og ved hvordan nu nemt kan sende et bilag?
  • har spørgsmål om regnskabsarkiv, indbakke, og hvordan du nemt finder bilag igen

Ny bogføringslov

Hvis den nye bogføringslov bliver vedtaget, bliver der fra d. 1 januar 2023 krav om digital opbevaring af regnskabsmateriale (bilag). Derfor vil det være godt, hvis vi kan hjælpe dig med nogle fifs til at få Summax til at fungere optimalt.

Har du ikke Summax endnu, men overvejer det, er den kommende bogføringslov måske anledning for dig, at komme i gang med Summax. Med Summax Basis får du alle dine bilag liggende i en digital regnskabsmappe, og er du klar til fremtiden. Du sørger for at alle dine bilag bliver sendt til din egen summax-‘mappe’ (videresende fakturaer, scanne og sende papirfakturaer, tage billede af bonner med Østdansk scan-app). Din assistent kan lave regnskab ud fra din digitale bilagsmappe, og samtidig har du også selv tilgang til dine bilag.

Pr. 1. januar 2022 er de følgende priser gældende:

  • Abonnement Summax Basis, mindre end 300 bilag: 300 kr./år
  • Abonnement Summax Basis, mere end 300 bilag: 700 kr./år
  • Østdansk scan-app (hvor du hurtigt kan sende et billede af din bon til summax): gratis

Prisen er, når du selv scanner alle bilag ind i summax. Hvis vi skal scanne bilag ind for dig, er det på timepris. Er du ‘dus’ med systemet, kan du udvide med en betalingsdel, hvor du godkender og betaler bilag i et og samme handling i summax.

Vil du vide mere, kan du altid kontakte Christian Matthiesen på tlf. 5679 1973.  Du kan selvfølgelig også kontakte din egen økonomiassistent.