Akademikursus Det Strategiske Lederskab

del

Bliver din drømme til virkelighed? Forstår dine medarbejdere hvor du vil hen med din virksomhed? Har du styr på din strategi?

Hvis du synes at det er svært at få styret din bedrift i den retning, som du gerne vil, er du ikke alene. Det er svært og endnu sværere når, der er medarbejdere der skal styres i samme retning. Men det er ufattelig vigtigt.

I et samarbejde mellem SEGES, VKST og Østdansk Landboforening udbyder vi uddannelsen Det strategiske lederskab til vinter. Uddannelsen henvender sig til dig, der er mellemleder, driftsleder og/eller ejer af en (fødevare)virksomhed. Du kan deltage, hvis du som minimum har en erhvervsuddannelse i bagagen.

Under hele forløbet arbejder du med din egen afdeling eller virksomhed. Det er praksisnær undervisning, der giver dig værktøjer til at analysere din virksomheds styrker, svagheder og udviklingspotentiale. Du bliver klædt på til at udvikle en strategi, men også til at implementere din strategi i din virksomhed, så alle bakker op om den. Ledelse, der omsætter strategi til virkelighed, skaber medejerskab og handling hos medarbejderne, er guld værd.

Datoer

Uddannelsen er et akademifag, bestående af 8 kursusdage fordelt på 8 uger og kan evt. afsluttes med en eksamen. Det er en investering i din virksomhed, som vil give udbytte fra første dag.
Se mere om uddannelsen i videoen strategisk lederskab  og tilmeld dig allerede i dag til økonomikonsulent Zwanita Reinders tlf. 56791916 eller send en mail zr@ostdansk.dk.

Undervisningen forgår den 26. januar, 1. + 2. februar, 9. februar, 23. februar, 1. + 2. marts. Eksamen 24. eller 25. marts 2021

Pris og SVU-refusion

Prisen er 14.500 kr. + moms. Hvis du er berettiget til SVU-godtgørelse, kan du/din arbejdsgiver få refunderet 501 kr./dag, både kursus- og forberedelsesdage. Du kan gå ind på http://www.svu.dk for at læse om, hvad der skal til for at være berettiget til SVU.

Har du spørgsmål kan du kontakte økonomikonsulent Zwanita Reinders tlf. 5679 1916 eller mail: zr@ostdansk.dk