Start dit eget gårdråd

del

Går du med tanker om et eget gårdråd, eller vil du gerne være kandidat i en gårdbestyrelse, så er dette tilbud om uddannelse noget for dig. Det kan nogle gange være uoverskueligt, at sidde på sit kontor, og skulle tage stilling til 1000 forskellige ting. En gårdbestyrelse kan hjælpe dig med at tage dig op i helikopteren, og hjælpe dig med at tage strategiske beslutninger.

Med et gårdråd eller en gårdbestyrelse har du et udpluk af dygtige mennesker, som du kan drøfte dine ideer og tanker med. Det kan f.eks. være en kombination af en fagkonsulent, en økonomikonsulent, en kollega og måske en person uden for landbruget, som du kan se, kan tilføje noget til din verden. Et gårdråd kan give dig sparring omkring de tiltag, du sætter i gang. Din strategi og dine målsætninger for din bedrift bliver drøftet, og du bliver måske udfordret til at tænke anderledes.

Det kan nogle gange være uoverskueligt, at sidde på sit kontor, og skulle tage stilling til 1000 forskellige ting. En gårdbestyrelse kan hjælpe dig med at tage dig op i helikopteren, og hjælpe dig med at tage strategiske beslutninger. Medlemmerne vil hjælpe dig med deres faglige viden. De vil stille dig kritiske spørgsmål, og hjælpe dig med at holde fokus på dine målsætninger.

Et gårdråd kan f.eks. mødes fire gange om året, eller hvad du har behov for. Du er den, som henter ekspertise ind i din gårdbestyrelse, og du kan løbende skifte personer ud, for at holde dig skarp. Det er en dejlig måde at få et effektivt udbytte af flere rådgivere samtidig, som har fokus på netop dig og din bedrift. Du vil føle dig klædt bedre på og på forkant med forandringerne.

Går du med tanker om dit eget gårdråd, kan du kontakte os, for at få hjælp til at starte din egen gårdbestyrelse. Vi har ekspertise i hus for, at hjælpe dig med at vælge de kandidater, der passer sammen med dine behov og tanker.

I slutningen af februar starter vi, i samarbejde med Vkst og Seges en 4 dags-uddannelse ’Grundlæggende bestyrelsesarbejde’, som netop handler om at arbejde i en bestyrelse. Fra det juridiske og regnskabsmæssige ansvar til arbejdet med strategi og udvikling i bestyrelsen.

Går du med tanker om et eget gårdråd, eller vil gerne være kandidat i en gårdbestyrelse, så er denne uddannelse noget for dig. Du kan få mere info her eller hos økonomikonsulent Zwanita Reinders, tlf. 5679 1916, zr@ostdansk.dk.

Tilmeldingsfristen til uddannelsen ’Grundlæggende bestyrelsesarbejde’ er d. 29. januar.