Spændende indlæg inden generalforsamlingen

del

Efter middagen men inden generalforsamlingen i Østdansk Landboforeningen d. 15. marts får medlemmer og ansatte i foreningen fornøjelsen af et indlæg ved chef-økonom i Landbrug & Fødevarer Martin Kristian Brauer.

Under overskriften Erhvervet her og nu vil Martin Kristian Brauer tegne et øjebliksbillede af den økonomiske situation og måske tage os med ind i den nærmeste fremtid. For hvilke udfordringer vil landmanden stå overfor i de kommende år?

Indlægget begynder klokken 19.00 og slutter 19.30. Herefter begynder generalforsamlingen.

Martin Kristian Brauer er cheføkonom og afdelingsleder i Landbrug & Fødevarer under afdelingen Samfunds- & Erhvervsøkonomisk Analyse.

Martin kommer fra konsulenthuset HBS Economics, hvor han som partner i virksomheden tidligere har foretaget analyser for blandt andet Landbrug & Fødevarer og andre større erhvervsorganisationer, virksomheder samt ministerier.

Tidligere i karrieren har han været afdelingschef i Damvad og før det ansat i Økonomi- og Erhvervsministeriet. Martin er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet, hvor han også har været ansat.

 

Kilde: LandbrugsAvisen