Søren Madsen vinder af Den Grønne Pris

del

Salsbjerggaard er årets vinder af Den Grønne Pris fra Vordingborg Erhvervsforening.

Billede fra Vordingborg Erhvervsforening

Torsdag d. 26. januar afholdt Vordingborg Erhvervsforening deres årlige Erhvervssprisuddeling, i samarbejde med Vordingborg Kommune, Business Vordingborg, Lollandsbank og Mønsbank.

Dommerkomiteen havde valgt Salsbjerggaard v/Søren Madsen som vinder af Den Grønne Pris 2022. En pris, som bliver uddelt til en virksomhed, som har gjort sig positivt bemærket i forhold til den grønne omstilling.

Erhvervschef Bart Roetink fra Møns Bank sagde blandt andet i begrundelsen for at give Den Grønne Pris til Salsbjerggaard: ”Salsbjerggaard og Søren Madsen får den grønne pris, fordi han med sit økologiske landbrug har formået at kombinere et traditionsbundet erhverv med den grønne omstilling. Årets vinder er fuldt økologisk og driver et bæredygtigt landbrug og er blandt verdens mest effektive landbrug,” sagde Bart Roetink fra Møns Bank.

De andre to nominerede til Den Grønne Pris var:

  • Oremandsgaard – August Hage
  • Nature Energy – Køng Biogas

Østdansk Landboforening ønsker Søren Madsen og hans medarbejdere et stort tillykke med den fine pris. Det er fantastisk at der i samfundet bliver lagt mærke til, og sat pris på den positive indsats, som landbruget er med til at skabe i den grønne omstilling.

Se mere her:  Business vordingborg