Skynd dig langsomt….

del

Bliver du også nogle gange ringet op af en sælger med ‘et godt tilbud’?

Du kender det sikkert. Du bliver ringet op med et supergodt tilbud på gødning, foder, eller hvad det nu kan være. Men der skal tages en beslutning her og nu, ellers går du glip at det gode tilbud! Her kan det være lønsomt at skynde dig langsomt.

Det kan være et godt tilbud, men ved du om det er det? Eller vil du blive overrasket? Det vigtigste er, at det er dig der styrer. Når du har en strategi, så ved du på forhånd om du vil og/eller kan købe. Du har nemlig på forhånd i din strategi taget stilling til, hvornår du vil købe, hvilken mængde og til hvilken (maks-)pris. Passer tilbuddet i din strategi, så kan du slå til med det samme, ellers må du springe over. Svære er det ikke!

Er det svært at lave en strategi? Nej, det er det ikke. Det handler om, at du på forhånd har sat dig nogle mål. De bliver håndgribelige, når du laver budget. Heri står dine tanker om det kommende år, hvad du vil købe, hvornår og til hvilken pris etc. Strategien og budgettet er begge et hjælpemiddel til dig og du ved på forhånd, hvad du bør sætte fokus på.

Budgettet vil også vise dig om der er plads på kassekreditten. For selvom tilbuddet er billigt, kan det være dyrt i sidste ende.

Ring til din økonomikonsulent og få aftalt et budgetmøde