Skab en stærk strategi og implementér den i din virksomhed

del

Alle kender den dygtige kollega; hvor det ser ud til, at det hele ‘bare spiller’. Han eller hun har styr på sin virksomhed, leverer gode resultater, medarbejdere er glade og dygtige, og så har han/hun også tid til at tage på ferie! 

Kender du typen? Og vil du vide hvordan det kan lade sig gøre, og hvordan DU kan blive ham/hende? Så er lederkurset ‘Det Strategiske Lederskab’ et godt sted at starte.

Se en kort video, hvor underviseren fortæller om faget

En god strategi giver mening, retning og handlekraft. En strategi skal arbejdes med; vi står ikke stille i flere år. Vores virksomheder og vores omverden forandrer sig hele tiden, og du skal vise vej. Både intern, men også ekstern, f.eks. i forhold til din bank.  At arbejde med strategisk lederskab hjælper dig med at få styr på, i hvilken retning du skal (vil) med din virksomhed, og hvordan du gør det.

Kurset starter i januar, og er fordelt over 8 kursusdage, hvor du arbejder med din egen strategi for din egen virksomhed.

Læs mere her eller ring for mere information til Zwanita Reinders: tlf. 5679 1916.Du kan også  sende en mail: zr@ostdansk.dk.

Tilmeld dig inden 20. december, for at sikre dig en plads.