Sidste udbetaling: der mangler stadig nogle…

del

Er du en af dem, der fortsat mangler at modtage sukkerroepenge? Det er sidste udkald: ansøgningsfrist til sidste tilbagebetalingsrunde er d. 15. juli 2020.

Sukkerroedyrkere i EU betalte i produktionsårene 1999 – 2001 for meget i afgift på sukker. Det er så vidt muligt tilbagebetalt til sukkerroedyrkerne. Der mangler dog stadig en stribe (tidligere)dyrkere, som ikke kan traceres. De får nu sidste chance for at melde sig. Siden september 2018 har Nordic Sugar i samarbejde med landbrugsstyrelsen haft syv udbetalingsrunder, men dette bliver den sidste.

De (tidligere) sukkerroedyrkere, som stadig ikke har søgt om tilbagebetaling af produktionsafgift på sukker, har nu en sidste chance. Tjek derfor listen om du, eller måske din (tidligere) nabo, har penge tilgode her og søg om udbetaling. Det skal ske inden d. 15. juli i år.

På nedenstående link til landbrugsstyrelsen kan du læse om hvad du skal foretage dig. Hvis du har brug for hjælp, eller har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til økonomiafdelingen, så hjælper vi dig gerne videre.

Link til landbrugsstyrelsen