Hold dig opdateret med plantenyt

del

Få sidste nyt om planteavl direkte i din indbakke og på hjemmesiden under menupunkt “Nyheder”.

Plantenyt er en abonnementsbaseret nyhedsmail, som udkommer ca. en gang om ugen hele året, og holder dig opdateret på det aktuelle og nyeste inden for planteavl. Både det praktiske, lokale, det faglige og på lovgivningen.

Sådan læser du plantenyt

Under menupunktet “Nyheder” på hjemmesiden finder du alle Plantenyt nyheder ved at filtrere nyhedslisten.

Du kan også nemt søge på specifikke emner og få de nyheder frem, som omhandler emnet. Er du f.eks. i tvivl om, hvilke midler du kan bruge mod glimmerbøsser, skriver du “glimmerbøsser” i søgefeltet i øverste venstre hjørne under luppen, og så vises alle nyheder, der omhandler glimmerbøsser.

Aktuelt i marken

Bliv informeret omkring hvad der sker i marken. Få en ugentlig opdatering på, hvad der rører sig i marken.  Er det nu du skal bekæmpe skadedyr? Hvilke midler har den bedste effekt ? Hvordan udvikler sygdomstrykket sig? Hvad viser registreringsnettet ? Hvilke skadedyr finder vi,hvilke sygdomme er der i dit område, og hvad kan du gøre ved det? Det får du svaret på i plantenyt.

Aktuelle emner

Hvilke emner bliver der snakket om i landbruget? For eksempel: Hvilke sprøjtermidler må der stå på dit lager, manganmangel, ukrudts- og svampebekæmpelse, høstresultater lokalt og landsforsøg, gødnindsstrategi, sortsvalg, grønne krav, krydsoverensstemmelse og grundbetaling.

Kommende arrangementer

Hvilke arrangementer afholder vi, mon ikke der er noget for dig? Hvordan får du opdateret dit sprøjtebevis?  Markvandringer gennem sæsonen? Under menupunkt “arrangementer” kan du læse og tilmelde dig vores kommende arrangementer.

Vigtige datoer

Kalender med den kommende måneds frister fx ansøgningsfrister, jordbearbejdningsregler, husdyrgødningsbekendtgørelsen, regler for pligtige efterafgrøder.

Tilskuds ordninger

Hvilke tilskudsordninger findes der? Fællesskema, natur- og miljøordninger, miljøteknologi , slagtepræmie, tilskud til beplantning, grundbetaling og arealstøtteordninger.

Plantebeskyttelse

Nyt om plantebeskyttelses midler, hvad bliver godkendt og hvad forbydes. Hvornår får jeg den bedste effekt på ukrudt, skadedyr og sygdom.

Pris

Med et abonnement på Plantenyt er du opdateret på alt, hvad der sker i marken og på de sidste nye regelændringer mv., for et beløb der svarer til kun kr. 125,- kr. pr. måned ekskl. moms.

Abonnementet faktureres én gang årligt med kr. 1500,- ekskl. moms. Du tilmelder dig plantenyt ved at logge ind og gå til din profil her på siden (login og profil findes i menuen øverst th.)