Skat og selvangivelse

del

Vi holder øje med nye regler og ændringer i skattelovgivningen, laver din udvidede selvangivelse og er klar til at optimere din skat.

Når du er virksomhedsejer, er du forpligtigede til at bogføre din virksomheds indtægter og udgifter og udarbejde et skatteregnskab. Som selvstændig erhvervsdrivende skal du også lave det, der hos Skat hedder en udvidet selvangivelse.

Skatteregnskabet består af en resultatopgørelse, en balance og en egenkapital. Selvangivelsen viser din årlige indkomst og hvor meget du skal betale i skat.

Hverken for lidt eller for meget i skat
Hvis du driver en lille virksomhed eller nystartet, er skatteregnskabet ikke nødvendigvis særlig stort eller omfattende. Men uafhængigt størrelsen, er det vigtigt, at du får alle økonomiske poster med. På den måde sikrer du dig, at du får indberettet din selvangivelse korrekt, og får del i de offentlige ydelser du har ret til samt en korrekt beskatning i forhold til din situation.

Vi holder øje med alle nye regler og ændringer i skattelovgivningen og kan optimere din skat, så du hverken betaler for lidt eller for meget.