Det digitale regnskab gi´r nye muligheder

del

Det handler om smart og intelligent bogføring såvel som automatisk fakturering og betaling. Resultatet er en effektiv proces og smidige arbejdsgange.

Med det digitale regnskab kan du drage nytte af de forskellige teknikker, der er til rådighed i dag.

Alt efter dine egne ønsker og den bank du har, kan du tage fat på digitaliseringen af dit regnskab gradvist eller i én omgang.

Du kan deltage i processen selv  eller du kan lade os stå for det hele. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du udnytte fordelene ved, at du har onlineadgang til dit regnskab samt alle dine bilag og filer.

Den fulde digitale løsning hedder DLBR Summax
Rygraden i DLBR Summax er modulerne e-faktura og e-arkiv i tilknytning til regnskabsprogrammet Ø90. Dertil kommer et  samarbejde med de danske banker om automatisk dataoverførsel og et betalingssystem.

Alt efter dine egne ønsker og den bank du har, kan du tage fat på digitaliseringen af dit regnskab gradvist eller i én omgang. Du kan også deltage i processen selv eller du kan lade os stå for det hele. Uanset hvad, kan du udnytte fordelene ved, at du har onlineadgang til dit regnskab samt alle dine bilag og filer.

  • E-arkiv
    Med e-arkiv er du fri for papirerne på skrivebordet. Det er muligt at have alle regnskabsdata, foderplaner, sprøjtejournaler osv. liggende et centralt sted tilgængeligt via landmand.dk eller efaktura.dlbr.dk. Arkivet er åbent 24/7, så du uafhængigt af andre kan finde frem til dine dokumenter.
  • E-faktura
    Med e-faktura foregår alt i én arbejdsgang. Du skal kun have fat i bilaget én gang for at afgøre om bilaget er sendt til rette modtager, fakturaens indhold svarer til det faktisk købte, fakturaen skal betales automatisk via netbanken og om bilaget skal konteres i regnskabsprogrammet Ø90. Rigtig mange leverandører og samarbejdspartnere tilbyder allerede i dag e-fakturering via DLBR Summax og har således kendskab til vores løsning.
  • Ø90 online
    Vi laver de fleste regnskaber i regnskabsprogrammet Ø90. Fravælger du at benytte e-arkiv og e-faktura kan du stadig kigge med på sidelinien, såvel som deltage aktivt, i regnskabet (kontering, bogføring og moms) via en online adgang til programmet.