Ejendomshandel på landet og i byen

del

Der er meget at holde styr på i en ejendomshandel. Købsaftale, skøde, finansiering og alt det praktiske – selv for den skarpeste, er det næsten umuligt at klare alene.

Din ejendomshandel skal være en god oplevelse, men hvad betyder det? For os handler det om rigtig pris, styr på jura og effektiv håndtering fra A-Z. Går du med tanker om at købe eller sælge? Vi bistår gerne med rådgivning og udførelse af papirarbejde.

Salg af landbrug og erhverv

Har du fundet køberen til din ejendom, eksempelvis i din omgangskreds eller din familie? Så kan vi føre dig trygt igennem hele processen, hvad enten der er tale om et salg til naboen, eller et generationsskifte, hvor dit barn overtager dit livsværk.

Det er også vigtigt, at du kender til de skattemæssige konsekvenser, hvilket vores økonomikonsulenter har stor erfaring med. Kontakt os derfor og få en drøftelse af din situation, FØR du sælger.

Køb af ejendom

Uanset hvilken ejendom du vil købe, kan rådgivning betale sig. Vi tager dig sikkert med igennem alle købets faser. Det betyder blandt andet, at vi udfærdiger købsaftale, tinglyser skøde mv. og gerne tjekker alle øvrige aftaler og bilag i handlen.

Desuden kan vores økonomi-afdeling hjælpe dig med at få overblik over dine finansieringsmuligheder, og udarbejde en præsentation af din strategi og planer for ejendommen, samt lave budgetterne til bank og kreditforening. På den måde kommer du til at stå stærkt i din handel.

Se hvilke ejendomme vi har i udbud netop nu.