Ejendomshandel på landet og i byen

del

Der er meget at holde styr på i en ejendomshandel. Købsaftale, skøde, finansiering og alt det praktiske – for selv den skarpeste, er det næsten umuligt at klare alene.

Din ejendomshandel skal være en god oplevelse, men hvad betyder det? For os handler det om rigtig pris, styr på jura og effektiv håndtering fra A-Z. Går du med tanker om at sælge? Vi gi´r gerne en uforpligtende vurdering!

Salg af landbrug og erhverv

Vi hjælper dig med salg af dit landbrug og / eller erhvervsejendom og fører dig trygt igennem hele processen. Det første, du skal overveje nøje, er, hvad du selv har behov for, der kommer ud af  salget? Dernæst hvem vil du sælge til? Og vil du sælge i fri handel eller måske via et generationsskifte? Det er også vigtigt, at du kender de skattemæssige konsekvenser.

Kontakt os derfor og få en drøftelse af din situation, FØR du har solgt.

Køb af ejendom

Uanset hvilken ejendom du vil købe, kan rådgivning betale sig. Vi tager dig sikkert med igennem alle købets faser. Det betyder blandt andet, at vi udfærdiger købsaftale, skøde mv. og gerne tjekker alle øvrige aftaler og bilag i handlen.

Desuden kan vi hjælpe dig med at få overblik over dine finansieringsmuligheder og udarbejde en præsentation af din strategi og planer for ejendommen samt lave budgetterne til bank og kreditforening. På den måde kommer du til at stå stærkt i din handel.

Aktuelle ejendomme til salg

Se hvilke ejendomme vi har til salg netop nu