Prøv FarmTracking gratis

del

Slip for løse noter. Få overblik over dine marker og hold dig opdateret.

Med FarmTracking Bacis kan du klare kontorarbejdet lige hvor du er på din mobil telefon.

Det er let og hurtigt at komme i gang med FarmTracking Basic, og du kan prøve det gratis indtil 1. maj 2019. Download FarmTracking appen ganske gratis i Google Play og APP Store. Du skal blot hente og logge ind med dit landmand.dk login.

Hvad er FarmTracking?

Får du lavet din markplan i markonline, kan du med FarmTracking se din markplan, de planlagte behandlinger og lave registreringer på din mobil.

Med Farm Tracking Free kan du på baggrund af data i markplanen modtage notifikationer om relevante regler på din bedrift. Du får mulighed for at oprette ”hotspots” på bedriften, som kan ses i Mark Online, så du og din konsulent får det perfekte overblik.

Med FarmTracking Basic kan du desuden registrere alle behandlinger i marken. Via GPS funktionen i din telefon udvælges den mark, du befinder dig på, så du hurtigt kan få overblik over behandlingerne eller foretage nye registreringer. Med Farm Tracking Basic se med  tankblandingsfunktionen, hvor meget sprøjtemiddel du skal blande i din tank, lave afdriftsdokumentation og lave pesticidkontrol.

Har du lyst til at prøve på din mobil, hjælper vi dig selvfølgelig i gang. Husk blot, at de ændringer du laver på mobilen også er i Markonline, så lad være med at slette marker og behandlinger, som fortsat skal bruges.

Når prøveperioden udløber i april 2019, vil du modtage en mail fra SEGES. Her vil du blive gjort opmærksom på, at prøveperioden snart udløber. Ønsker du ikke at fortsætte dit abonnement, kan du stoppe det, og du vil således ikke få omkostninger i forbindelse med prøveperioden. Ønsker du at fortsætte abonnementet, skal du intet foretage dig.