Podcast fra SEGES om økonomi til landmænd

del

Travle og lange arbejdsdage er ofte skyld i, at kompetenceudvikling bliver nedprioriteret. Sådan skal det ikke være. Derfor har SEGES udviklet en række podcasts, der giver lytteren viden om et centralt emne, når han har tid og lyst.

SEGES er begyndt at lave podcasts om blandt andet økonomi og strategi, og landmændene har henover sommeren taget rigtig godt imod dem – https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/undervisning-i-traktoren-podcast-laerer-landmaend-om-oekonomi

Serien af podcast har haft fokus på økonomi – økonomistyring, budget, beholdninger og likviditetsstyring – og trods et lidt nørdet emne, har mange allrede lyttet med. I må meget gerne viderebringe budskabet til medlemmerne om muligheden for at lytte med på podcastene fra SEGES.

Den seneste ligger
https://podcast.seges.dk/2017/08/21/strategi/
Den handler om, hvordan man laver en vellykket strategiproces, hvor strategien faktisk også bliver effektueret og virker! Og vi besøger en super case, mælkeproducent Kristoffer Kappel. Virksomhedsrådgiver Thomas Sandal Hansen fra LandboThy og strategikonsulent fra SEGES, Ivan Damgaard har arbejdet sammen med Kristoffer om den nye strategi.

Alle podcasts: https://podcast.seges.dk/
Og her ligger serien Traktorøkonomi som nr. 2 og ned ad.

Hvis I har spørgsmål eller andet, må I meget gerne tage fat i Karina Bjørn – 4013 7382 eller knn@seges.dk