Planter i fokus

del

Deltag i den alternative Plantekongres 2021, og oplev årsmødet og mere end 20 webinarer.

Få den nyeste viden. Online. Tilmeld dig Planter i fokus.

Den 12. – 15. januar 2021 kan du deltage i den alternative plantekongres. Et event for dig som planteavler, som du kan opleve online!

Tilmeld dig her til Plantekongres 2021

Årsmøde

”Planter i fokus” er ikke bare titlen på årets alternative og virtuelle Plantekongres, men også emnet på Sektor for Planteproduktions årsberetning ved sektorformand Torben Hansen og Sektordirektør Troels Toft.

Planterne er både i naturlig form og i forædlet form hele fundamentet for en grønnere fremtid for både naturen, og alle os der laver af den og lever i den. Det er kun fantasien der sætter grænser for de muligheder der ligger inden for fremtidens planteproduktion og plantevækst. Både når man tænker planterne som klimavenlige CO2-optagere via fotosyntesen, som basis også for fremtidens fødevareproduktion, og som råvarer til eksempelvis fremtidens miljøvenlige emballage, tøj og som modtager og som omsætter af hele samfundets organiske restprodukter, hvor recirkulering af næringsstoffer bliver en nødvendighed.

Kom og hør en anderledes beretning, med udpluk af alle de spændende muligheder og udfordringer der arbejdes med i Plantesektoren i øjeblikket.

Webinarer

Planter i fokus giver dig også adgang til hele 20 webinarer, som du kan vælge at se live den 12.-15. januar 2021, eller når det passer dig.

Vi kommer rundt om mange aktuelle emner, og der er helt sikkert også ny viden til dig.