Planteavlsmøde med fokus på sliddele

del

For første gang får landboforeningen besøg af Mølbro Production A/S, der er blandt verdens førende producenter af sliddele til landbrugsmaskiner.

Med et pakket program inviterer Østdansk Landboforening til planteavlsmøde den 3. december på Center Allé 6 i Rønnede.

For første gang får landboforeningen besøg af Mølbro Production A/S, der er blandt verdens førende producenter af sliddele til landbrugsmaskiner. Fabrikschef Carsten Jensen ser frem til at sparre med landmændene og fortælle om virksomhedens produkter.
– Bedrifterne bliver større, det samme gør maskinerne. Delene skal være længere tid i jorden og derfor holde længere. Her har vi flere løsninger til landmanden, som vi gerne vil præsentere. Vi vil samtidig endnu mere inde på det danske marked, og her er en faglig dialog med fagfolk en rigtig god begyndelse.

Danish Agro er også på programmet og vil analysere den sidste nye udvikling på korn- og råvaremarkedet, mens økologichef Hans Bach-Lauritsen vil fortælle om omlægningstjek. På dagen kommer landmændene også til at møde forenings nye planteavlschef, John Voss, der fortæller om forsøgsresultaterne.

Arrangementet begynder klokken 10.00 og slutter klokken 13.00. Men skulle man ikke kunne nå formiddagsmødet, bliver programmet gentaget fra 17.00 – 20.00.
Arrangementet er gratis. Danish Agro er vært med maden. Se det fulde program eller tilmelding på www.ostdansk.dk.