Og vinderen er….

del

Igen i år kunne en heldig person blive to flasker rødvin rigere, hvis statussedlen blev indsendt inden den 14. januar. Der er blevet trukket lod blandt mere end hundrede håbefulde deltagere, og vinderen er fundet.

Kai Madsen fra Ringsted blev den heldige modtagere af de to flasker rødvin, og det var en overrasket og glad Kai som Landboforeningen efterfølgende talte med.

– Man har lov at være heldig, og det er skønt med et par flasker. Men når man har to forrygende sparringspartnere i regnskabsassistent Bente Jeppesen og økonomikonsulent Jens Christensen, får man også lyst til at lette deres arbejde. De er professionelle og hjælpsomme, og det betyder kort sagt alt.

Tak for hjælpen

– Det er en fordel for os og dig, at vi får din statusseddel ind så hurtigt som muligt. Tak for det, udtaler økonomikonsulent Steen Larsen og fortsætter.

– Stor ros til alle, som allerede har sendt ind, for det er en hjælp til momsopgørelsen pr. 31/12 i relation til egne produkter Og det betyder, at vi kan planlægge og prioriterer mere effektivt.