Nyt om regnskab, revision og skat

del

Værdifuld viden om økonomi og nye regler og tiltag inden for økonomi, regnskab, revision og skat.

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 1. kvartal 2018 giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed.

Du kan blandt andet læse om:

• Fire forskellige former for erklæringer på dit årsregnskab. Valget af erklæring kan være afgørende for, om du får lån i banken, kan forhandle en lav rente på din kassekredit eller hente den næste store ordre i hus.
• En sms- og mail-tjeneste, som du kan aktivere i forbindelse med post i din digitale postkasse. Dermed kan du sikre dig, at du ikke overser vigtig digital post fra eksempelvis SKAT eller Erhvervsstyrelsen.
• At det er blevet lettere at indberette din årsrapport i en ny version, hvis den tidligere indberettede årsrapport indeholdt væsentlige fejl eller mangler.
• Medarbejdere behøver kun at betale kostpris, uden at det udløser skat, hvis de køber varer eller tjenesteydelser, som virksomheden udbyder til salg.
• IPads og tablets er populære personalegoder, men medarbejdere kan som hovedregel ikke både have en arbejdsgiverbetalt pc og en tablet uden at blive beskattet. Kun hvis arbejdets karakter kræver det, kan medarbejdere have begge uden at skulle beskattes.

Følg linket til en smart “bladreudgave”.

Når du er kommet ind på epaper via linket, kan du klikke på symbolet øverst til venstre, som indeholder flere funktioner, bl. a. :

Sideoversigt: Oversigt over aktuel publikation | Kartotek: Her ligger foregående udgaver af DIN REVISOR INFORMERER | Søg: Søgefunktion.

Vi håber, at dette nummer af DIN REVISOR INFORMERER giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed.

107910_Din revisor informerer_1. kvt. 2018.pdf

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst

Med venlig hilsen

Søren Olsen, økonomichef Østdansk Landboforening