Nyt om regnskab, revision og skat

del

Værdifuld viden om økonomi – læs bladet Din revisor Informerer – ekstranummer om Ejerskifte og husk mødet d. 30.11. kl. 16-18.30, hvor vi sætter ejerskifte på dagsordenen!

Vi har hermed fornøjelsen at sende dig det seneste ekstranummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi. Denne gang er fokus på ejerskifte.

Vi håber, at dette ekstranummer af DIN REVISOR INFORMERER giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet læse om:

• Vær realistisk i forhold til salgsprisen på din virksomhed. Tænk på, hvad du selv ville give for din virksomhed, hvis du var køber.
• Gennemgang af de fire faser i et ejerskifte. Faserne omhandler de første overvejelser om ejerskifte, modningen af virksomheden, gennemførslen af ejerskiftet og fasen efter salget, hvor den nye fremtid starter.
• Meget kan være vundet ved at sikre sig, at virksomheden har den rette virksomheds- og selskabsform. Det kan eksempelvis nogle gange være en god idé at etablere et holdingselskab.
• Planlæg ejerskiftet i god tid. Det kan være en rigtig god investering at gå i gang allerede nu, selv om et salg ligger flere år ud i fremtiden.
• Overvej, om en ophørspension kan være med til at forsøde dine år som pensionist.
• Christian Sundgaard Hansen og hans kompagnon fik et tilbud fra en køber, som var interesseret i at overtage deres virksomhed. Det tilbud kunne de ikke sige nej til.

Følg linket til en smart “bladreudgave”.

Når du er kommet ind på epaper via linket, kan du klikke på symbolet øverst til venstre, som indeholder flere funktioner, bl. a. :

Sideoversigt: Oversigt over aktuel publikation | Kartotek: Her ligger foregående udgaver af DIN REVISOR INFORMERER | Søg: Søgefunktion.

Vi håber, at dette nummer af DIN REVISOR INFORMERER giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed.

107910_RevisorInformerer_Ejerskifte_pdf

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!