Nyt medlem i ejerkredsen bag AgroMarkets

del

Østdansk Landboforening har overtaget en aktiepost og indtræder i ejerkredsen bag AgroMarkets.

Da AgroMarkets i 2017 blev omdannet til et aktieselskab, stod 16 rådgivningsvirksomheder og SEGES klar til at blive del af ejerkredsen. Da LMO og Centrovice fusionerede sidste efterår, fik de en aktiepost i overskud, og den var Østdansk Landboforening interesseret i.

Første halvdel af 2020 er gået med at få papirarbejde og formalia på plads.

– Vi er glade for, at aftalen er indgået, og vi er tilfredse med udvidelsen, som er til gavn for alle, siger Jan Winther administrerende direktør i Velas.

Og direktør i Østdansk Landboforening, Torben Flinch supplerer:

– Det skaber værdi for vores medlemmer og kunder, når vi igennem AgroMarkets kan tilbyde information, rådgivning om råvarehandel og finans.

Østdansk Landboforening er ejet af mere end 400 medlemmer, som hovedsageligt er landmænd fra det øst- og sydsjællandske område. Foreningen yder rådgivning, regnskabsføring og service for flere hundrede små og mellemstore virksomheder i hele Østdanmark.

AgroMarkets hjælper danske landmænd med finans, handelsstrategier, anbefalinger om køb og salg af råvarer og oversigt over råvarepriser. Virksomheden startede i 2004 som et SEGES-projekt, men havde altså 13 år senere bevist sit værd og blev omdannet til et selvstændigt aktieselskab.

For mere information kontakt:

Torben Flinch, direktør Østdansk Landboforening – 2113 3509

Lene Krüger, direktør Agromarkets – 2163 2863