Nyt fra Landbrug & Fødevarer

del

Hør seneste nyt fra formand Søren Søndergaard og direktør Anne Arhnung

Foto: Landbrug & Fødevarer, formand Søren Søndergaard

Onsdag den 2. december kl. 13.00 inviterer Landbrug & Fødevarer til virtuelt medlemsmøde.

Mød Landbrug & Fødevarers formand Søren Søndergaard og adm. direktør Anne Arhnung, og hør dem fortælle om nyt fra organisationen og det politiske arbejde.

I lyset af de fortsatte udfordringer med Covid-19 præsenteres et koncept, hvor I som medlemmer kan møde formand Søren Søndergaard og direktør Anne Arhnung fra Landbrug & Fødevarer ved et virtuelt medlemsmøde. Formanden og direktøren vil fortælle om deres arbejde for de danske landmænd og fødevaresektoren i Danmark – hvilke aktuelle opgaver der ligger på bordet, samt hvilken retning og muligheder de ser for erhvervet den kommende tid.

Du bestemmer selv, hvorfra du gerne vil deltage i mødet. Om du sætter dig på kontoret, tager lyden i øret mens du kører i traktoren eller gør noget helt tredje, det er helt op til dig. Mødet vil blive optaget, og link til optagelsen vil efterfølgende blive delt med alle tilmeldte. Så du skal ikke holde dig tilbage, hvis tidspunktet ikke passer ind i kalenderen, så ser du bare mødet, når det passer dig på et senere tidspunkt.

Tilmelding sker via linket her