Nye kurser i Intercount

del

Kom d. 11. april til gratis 2 timers-kursus i Control Basis – for dig der arbejder med bogføring

Arbejder du med bogføring eller vil du gerne i gang med bogføring selv? Så er dette kursus -Control Basis- for dig

På dette Control Basis-kurses i Intercount vil vi forklare hvordan arbejdsgangen og den automatiske kontering fungerer.

Nu har du muligheden for at blive helt tryg ved arbejdsgangen i InterCounts Control Basis, når vi afholder gratis kursus d 11.april. Der er både et kursus om formiddagen og om eftermiddagen, som du kan tilmelde dig til her på hjemmesiden. Kurset er særlig relevant for dig, der bruger modul 3 i InterCount og derfor har fået adgang til Control Basis i InterCounts Bogføringsmodul.

På kurset bliver du introduceret til Control Basis og får en praktisk gennemgang af funktionen, så du bliver helt tryg ved arbejdsgangen og hurtigt kan komme godt i gang med at bruge den i din hverdag. Blandt andet lærer du at foretage rettelser til din bogføring direkte via InterCount, så du undgår at skulle bruge kasseregistrering i Ø90, og du bliver helt tryg ved den automatiske kontering, der er en af dine vigtigste fordele, når du arbejder med bogføring i InterCount.

Du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de problemstillinger, du eventuelt måtte opleve i brugen af Control Basis.