Ny planteavlschef

del

John Voss er ny planteavlschef. Han har stor erfaring med med planteavlsrådgivning og ikke mindst det politiske system.

Mandag den 3. september var første arbejdsdag for Østdansk Landboforenings nye planteavlschef, John Voss. Planteavlschefen har fingrene dybt plantet i den dansk muld og en solid erfaring med planteavlsrådgivning og det politiske system, og han ser frem til at trække i arbejdstøjet.

Min erfaring strækker sig fra rådgivning omkring miljø, klima og energi i flere virksomheder til samarbejde med ministerier, styrelser og private organisationer. Arbejdet har gennem årene givet mig en ballast og et overblik, som jeg tager med mig i mit nye arbejde som planteavlschef i Østdansk Landboforening – et arbejder jeg har glædet mig meget til.

De sidste ti år har John Voss slået sine folder i Landbrugsstyrelsen og Miljø- og Fødevareministeriet, hvor arbejdet blandt andet har bestået i undervisning og efteruddannelse af landmænd, kontrollører og konsulenter i Plantedirektoratet. Det er også blevet til arbejde med regeringens sprøjtemiddelstrategi 2013-2017 og Klimaplan 2013. Tidligere har John været ansat her i huset som afdelingsleder, og senere som Planteavlschef i Nordvestsjællands Landboforening. De første 12 år efter sin uddannelse som Cand. Agro tilbragte han som rådgiver i Tureby- Køge og Omegns Landboforening. John endvidere været Produktchef i DLG, Sjælland Nord i Ringsted.

I John Voss får vi en vidende og kompetent medarbejder og leder, der på flere områder kan bidrage væsentligt til at gøre vores gode rådgivningsarbejde endnu bedre, fortæller direktør i landboforeningen Torben Flinch.

John Voss overtager stillingen efter den tidligere planteavlschef, Martin Rath Olsen, der valgte at fratræde jobbet i juni.