Ny organisering styrker Landbrugsstyrelsens arbejde med god forvaltning og svigsager

del

Den 1. maj 2022 får Landbrugsstyrelsen to nye vicedirektører og en helt ny organisering. Det skal styrke fokus på god forvaltning i Landbrugsstyrelsen og blandt andet sikre en stærk håndtering af svig- og omgåelsessager, det skriver Landbrugsstyrelsen på deres hjemmeside.

Et helt centralt element i opfølgningen på Rigsrevisionens beretning fra maj 2021 er et skridt tættere på at træde i kraft. Når Landbrugsstyrelsen den 1. maj får en ny organisering, har to nye vicedirektører også første arbejdsdag. Det bliver Lars Solskov Lind og Bente Koudal Sørensen.

– Vi står over for en vigtig opgave med at genoprette tilliden til os ovenpå en alvorlig kritik fra Rigsrevisionen. Lige nu er vi på en rejse mod at blive en endnu stærkere styrelse med solide juridiske kræfter og en effektiv sagsbehandling. En del af den rejse er vores nye organisering med en ny juridisk søjle. Vores to nye vicedirektører får en helt central rolle i at styrke vores arbejde med svig, omgåelse og hele vores sagsbehandling med fokus på god forvaltning, siger direktør Lars Gregersen.

Læs hele nyheden her