Ny kontraktmulighed for at dyrke sukkerroer

del

Prisen er er baseret på future kontrakter på London nr. 5 børsen i en given periode og vil for de fleste af jer ikke kunne konkurrere med maltbyg.

Nordic Sugar åbner muligheden for en ekstra kontrakttegning – en såkaldt Ad Hoc kontrakttegning. Det giver dig en ny mulighed for at tegne kontrakt på en yderligere mængde polsukker, under særlige et-årige vilkår.

Kontrakttegning og sorter

Kontrakttegning forventes at løbe frem til og med 23. februar 2018, efter princippet ”først til mølle”. Der vil også blive mulighed for at bestille supplerende sorter til nytegnede mængder.

Det er muligt at tegne to typer kontrakter. For begge typer er prisen baseret på future kontrakter på London nr. 5 børsen:

  1. Prisen fastlægges som et gennemsnit af alle priser i perioden fra 1. marts 2018 til 1. december 2019. Du kender altså ikke prisen på den mængde sukker, du vælger at tegne.
  2. Du bestemmer selv i hvilken måned i perioden 1. marts til 1. december, der skal ligge til grund for afregningsprisen. Du kan selv være med til at fastlægge din roepris ud fra, hvornår du finder prisen gunstig.

Du kan læse meget mere om Ad Hoc roer her.