Ny chefkonsulent i planteavlsdelingen

del

Julie Torp-Thomsen er det nyeste ansigt og chefkonsulent på planteavlskontoret, og sammen med resten af planteavlsdelingen skal hun nu sætte kursen fremadrettet.

– Jeg ser virkelig frem til at lære andre afgrøder at kende igen, efter at have beskæftiget mig med roer i cirka otte år hos KWS og Agricenter Danmark. Før det var jeg planteavlskonsulent hos DLS. Men lige nu handler det om at sammensætte det helt rigtige team, så vi kan blive ved med at servicere og rådgive de dygtige landmænd. Vi har flere stærke kandidater med høje faglige kompetencer på bedding, forklarer chefkonsulenten og understreger, at hun gerne vil tale med alle, der vil vide mere, men tiden flyver afsted i disse uger.

– Lige nu er der ikke timer nok i døgnet, men jeg vil rigtig gerne tale med alle, så ring endelig, og skulle jeg ikke nå telefonen, så ringer jeg selvfølgelig tilbage.

Julie Torp-Thomsen kan kontaktes på: 29 42 73 79 eller skriftligt på jtt@ostdansk.dk