Navnenyt i Østdansk Landboforening

del

Ny planteavlskonsulent tiltræder første september og økonomiassistent tiltrådte lige før COVID-19. Vi præsenterer dem begge her.

Ny planteavlskonsulent

Martin Clausen, ny planteavlskonsulent, er 51 år og bor i Haslev med sin familie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Martin tiltræder den 1. september. Planteavlskonsulenten har et indgående kendskab til plantebeskyttelse, den agrokemiske sektor, markedet for såsæd og en bred viden om frøbranchen og det generelle landbrugsmarked. Martin har en stor agronomisk erfaring med planteavl, plantebeskyttelse, såsæd, frøgræs, salg og rådgivning.

Tidligere har Martin Clausen arbejdet i Syngenta i 25 år, og blandt andet deltaget på Østdansk Landboforening og Danish Agros årlige markvandring i forsøgsmarkerne ved Karise i juni. Så han er et kendt ansigt.

– Jeg glæder mig til at komme i gang og komme tættere på kunderne og have den direkte kontakt med landmændene i marken og rådgive omkring de faglige udfordringer de måtte stå overfor, fortæller Martin Clausen.

Nyt ansigt på økonomikontoret

Mie Kjeldsholm Mikkelsen begyndte arbejdet første marts, men COVID-19 vendte op og ned på hele introforløbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mie er økonomiassistent, arbejder primært i Economics, og bor i Rødvig med sin kæreste og barn. Hun nåede knapt nok at lære huset på Center Allé 6 at kende, før pandemien sendte hende og alle kolleger hjem.

Det var speciel situation, når man kun havde været ansat en uge. Pludselig skulle jeg arbejde hjemmefra og med helt nye mennesker. Vores økonomichef Søren Olsen og mine kolleger har dog været en rigtig stor hjælp. Men indrømmet det var da ikke den nemmeste tid. Så det har absolut været mærkeligt og til tider svært. Nu kører arbejdet mere på skinner, og jeg mærker ikke meget til COVID-19 i det daglige, lyder det fra økonomiassistenten.