Martin Merrild genopstiller ikke som formand for Landbrug & Fødevarer

del

Martin Merrild har meddelt, at han ikke genopstiller som formand for Landbrug & Fødevarer ved det kommende delegeretmøde. Det skriver organisationen på deres hjemmeside.

Landbrug & Fødevarer har holdt bestyrelsesmøde. Her har Martin Merrild meddelt, at han ikke genopstiller som formand ved det kommende delegeretmøde.

– Jeg har brugt lang tid på at tænke over min egen fremtid. Lysten til at kæmpe for landmænd og fødevaresektoren er stadig stor, og selv om det kan lyde mærkeligt, så er det lige netop nu, jeg skal stoppe, mens jeg har engagement og energi.

Martin Merrild lægger ikke skjul på, at det har kostet mange afsavn at være formand for Landbrug & Fødevarer.

– Når jeg til november stopper som formand, får jeg mulighed for at indhente noget af det, jeg har forsømt uden for L&F. Jeg har blandt andet 8, snart 10, børnebørn, som jeg glæder mig til at se meget mere til.