Ledelse i praksis

del

Ledelse i praksis giver dig værktøjer for at blive en bedre leder.

Igen i år udbyder vi Ledelse i praksis, i samarbejde med Vkst og Aarhus erhvervsakademi. Uddannelsen er for selvstændige, ledere eller ansatte som gerne vil blive bedre til at se sammenhængen i ens virksomhed. At drive en virksomhed kræver mange skills, og når du planlægger arbejdet, og uddelegere hverdagens mange opgaver, er det måske svært at forstå sammenspillet mellem mennesker.

Du starter med af få udarbejdet en DISC-profil, som giver dig forståelse for, hvorfor du klikker med den ene person, men altid crasher med en anden. Uddannelsen tager udgangspunkt i dig som leder, og hvordan du kan få mest ud af dine medarbejdere.

Underviser er Dan Cort Jørgensen, chefkonsulent fra Aarhus Erhvervsakademi og mangeårig erfaring med udvikling af ledere på alle niveauer.

Uddannelsesforløbet

Uddannelsen er i starten af året 2023. Uddannelsen starter d. 17. januar og sidste kursusdag er d. 1. marts. Uddannelsen kan afsluttes med en mundtlig eksamen, som tager udgangspunkt i en for dig relevant problemstilling. Ledelse i Praksis kan stå alene, men kan også tages som en del af den udvidede Ledelsesuddannelse. Forløbet svarer til 10 ECTS-point.

Pris

Prisen på 17.000 kr. + moms er inkl. DiSC-personprofil med individuel feedback til en værdi af 2500 kr. Forplejning på de 8 kursusdage er inkluderet.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist: 3. januar 2023.

Har du spørgsmål? Kontakt Zwanita Reinders, økonomikonsulent, tlf. 5679 1916.