Ledelse i praksis – Ledelse for landmænd

del

Efteruddannelse er en vigtig brik i din dagligdag, for at blive opdateret med den nyeste viden. Det gælder det tekniske, produktionsmæssige, og økonomiske. Men glem ikke det ledelsesmæssige!

Efterår er tiden til at gøre sig klar til næste år. Der bliver sået marker til med vintersæd, 2018 vurderes, og budget for 2019 laves. Det er også tiden til at planlægge efteruddannelse.

Du er vel ikke i tvivl længere, om ledelse er noget for dig, vel!

Hvis du vil drive din bedrift som en professionel virksomhed, er du nødt til at se på sammenhængen i alt det, du laver. Du kan ikke nøjes med kun at køre traktor eller kun at fokusere på stalden.

  • Du skal kunne se planlægning af den daglige drift i den overordnede plan, som du har.
  • Du skal kommunikere med ansatte og handelspartnere.
  • Du skal have en god dialog med din bankforbindelse og informere dine konsulenter, så de kan udarbejde markplan, foderplan, budget og regnskab i god tid. Det overblik kaldes ledelse.

I januar udbyder vi i samarbejde med Vkst og Seges igen ‘Ledelse i Praksis’ : Et uddannelsesforløb der strækker sig over 8 kursusdage fordelt i januar, februar og marts. Mange af din daglige udfordringer bliver behandlet. Du lærer bl.a. hvordan du er som leder, hvordan du får det meste ud af dine ansætte, og hvordan du planlægger, prioriterer og uddelegerer opgaver. Det med praktiske eksempler fra dig og dine kollegaer. Når du sidder i din traktor, tænk så lige en gang over, om det ikke vil være noget for dig. Det er en rigtig praktisk og givende uddannelse, som du kan bruge i din dagligdag.

Hvis du er interesseret i ledelse, men ikke er klar til at tage 8 kursusdage ud af din kalender, kan du prøve med en temadag ‘Ledelse for Landmænd’. Den afholdes af Seges i Århus d. 20. november og er gratis. Du betaler 330 kr. for forplejning. Du kan læse mere om denne temadag her.

Hvis du vil vide mere om ledelse i praksis, kan du ringe til Zwanita Reinders, tlf. 5679 1916.