Lærerige dage hos Østdansk Landboforneing

del
Julie Jeppesen

I tre dage har agrarøkonomstuderende, Julie Bunde Stærkær Jeppesen, været i praktik hos Østdansk Landboforening – nærmere bestemt kommunikationsafdelingen. Og det lader til, at Julie ikke er blevet skræmt helt væk.

– Jeg ville gerne prøve noget nyt og på den måde udvide min horisont. Dermed jeg har oplevet, at der er andre muligheder end at gå i praktik i eksempelvis DLG og VKST. Jeg elsker at arbejde med dyrene, men gennem mit uddannelsesforløb har jeg erkendt, at det er mindst lige så spændende at beskæftige sig med mennesker. Derfor har dagene hos Østdansk Landboforening også været lærerige.

Julie bliver færdiguddannet agrarøkonom til januar, og herefter ligger vejen åben for den 21 årige landmand.

– Jeg havde en idé om at blive selvstændig. Det var udgangspunktet, da jeg begyndte på Landbrugsskolen Sjælland-Høng. Nu er jeg faktisk mere i tvivl, der er mange spændende muligheder. Valget ligger kort og godt mellem produktionsleder i en kvægbesætning og et kontorarbejde, hvor jeg har meget at gøre med mennesker gennem ledelse. Så alt kan ske.

I det kommende medlemsblad kan du læse en artikel af Julie under overskriften, Hvor er min Fremtid?

Faktaboks

Julie Bunde Stærkær Jeppesen er 21 år og bor til daglig ved Sorø. Julie er uddannet EUX-landmand med speciale i kvæg og studerer til agrarøkonom.