Kurser i Intercount

del

Kom til InterCount kursus hos Østdansk.

Nu har du muligheden for at komme på kursus hos os i Østdansk Landboforening i det nye InterCount økonomistyringsprogram.

Når du har set et eller flere webinar d. 5. januar (du kan bl.a. tilmelde dig her) og gerne vil høre hvad programmet kan, og/eller gerne vil have hjælp til det, så tilmeld dig en af vores gratis kurser.

25. januar kl.10.00 – 12.00 tilmeld dig her

25. januar kl. 13.00 – 15.00 tilmeld dig her

2. februar kl. 10.00 – 12.00 tilmeld dig her

 

Kurset er for dig, som gerne vil deltage i et kursus med fysisk fremmøde, hvor du kan se en live demo af udvalgte nøglefunktioner i InterCount, suppleret med muligheden for at stille opklarende spørgsmål undervejs. Vi får en medarbejder fra Seges til at vise os de forskellige funktioner, og medarbejdere fra Østdansk Landboforening vil hjælpe dig i gang med din egen Intercount.

Du skal medbringe en bærbar pc (tablet er ikke velegnet til dette kursus), så du kan logge ind på din egen bruger og følge med via dine egne data. Kontakt os, hvis du ikke har eller kan låne en bærbar computer.

Kursusprogrammet er planlagt ud fra, at du har set et af de tre webinarer (afholdes d. 5. januar) og/eller set nogle af videovejledningerne.

 

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig godt på vej med at bruge InterCount.

Mød gerne op i god tid, så du har tid til at få startet din bærbare pc op, logge på internet osv.