Kom til Plantekongres 2023

del

Det nyeste inden for udbytteoptimering, dyrkningsmetoder, biochar og klimaaftryk – og med det bedste netværk.

Plantekongres 2023 vil igen danne rammen om den nyeste, plantefaglige viden. Men branchen skal også rykke tæt sammen og udfordre hinanden på morgendagens planteproduktion.

Udfordringerne er mange, og samarbejde om løsningerne er vigtigere end nogensinde. SEGES Innovation indbyder derfor alle med andel og interesse i dansk planteproduktion til at være med og opleve mere end 75 plantefaglige indlæg med efterfølgende spørgsmål og debat.

Kongressen vil også være den første fysiske kongres i tre år, og der er sket ikke så lidt, siden deltagerne sidst var samlet i MCH Herning Kongrescenter.

Krigen i Ukraine har blandt andet medført store udfordringer på særligt energi- og råvareområdet, som dansk landbrug er dybt afhængig af. Og myndigheder og verdens kritiske forbrugere stiller spørgsmål til alt fra kvalitet og sporbarhed i produkterne til klimaaftryk og tempoet i den grønne omstilling.

Hos SEGES Innovation ved vi, at dansk landbrug og fødevareklyngen er klar til at levere på de mange forventninger og udfordringer, og vi er allerede nået langt. Alle deltagere på Plantekongres 2023 vil få et indblik i, hvor meget vi har rykket os på eksempelvis digitalisering, innovation og strategiske samarbejder. Disse drivere – og mange flere – skal bevare Danmark i førerfeltet af verdens bedste landbrug og samtidig sikre, at det er netop her, vi træder de nye skridt, der fastholder og skaber arbejdspladser. Og vi skal sammen sikre en god økonomi for landmændene igennem optimereret dyrkning og høje udbytter.

Det er også bag de røde mursten i Herning, at vi får nye ideer, når vi debatterer og udfordrer hinanden. Vi har derfor brug for, at også du er med. Så book allerede nu dagene onsdag 11. og torsdag 12. januar til Plantekongres 23. Du kan tilmelde dig i linket herunder:

Plantekongres 2023

Du kan se programmet med de mere end 75 faglige indlæg og debatter her:

Program

For spørgsmål vedrørende program og kongres kontakt Jens Løkke Rasmussen på mail: jelr@seges.dk

Pressekontakt til Martin Stoltenberg Hansen på 2666 3361 eller e-mail msha@seges.dk