Jørgen takker af

del

Efter 31 år som bestyrelsesformand for Østdansk Landboforening takkede Jørgen Petersen af mandag den 29. juni. Efterfølgeren blev næstformand Ole Elbæk.

Foto: Østdansk Landboforening, Ole Elbæk og Jørgen Petersen ved generalforsamlingen den 29. juni 2020

Det blev på mange måder en generalforsamling ud over det sædvanlig. Tre måneder skulle der går før Østdansk Landboforening, kunne få mulighed for at holde den generalforsamling, der oprindeligt var sat til den 17. marts. COVID-19 kom i vejen. Og så blev det både uden flæskesteg og lagkage, som Jørgen Petersen indskød med et lille smil.

Samtidig blev det også den sidste generalforsamling for netop bestyrelsesformand Jørgen Petersen, der valgte at træde tilbage og overlade posten til Ole Elbæk, der stillede op uden modkandidat og med fuld opbakning fra bestyrelsen.

Grundet forholdene havde Jørgen Petersen skrevet en kort beretning, hvor han blandt andet kom ind på den store indsats både bestyrelsen og navnlig de ansatte i Østdansk Landboforening har ydet under Coronakrisen.

Tak til bestyrelsen og Torben for et godt samarbejde i det forløbne år. Det er ikke altid lige let at se fremad, men det er vigtigt at turde og tro på beslutningerne. Det kræver mod, og det har I haft.

Der afholdes afskedsreception for Jørgen Petersen den 18. september på Østdansk Landboforening. Nærmere information følger til august.