Invitation: Hør om pleje af græs- og naturarealer og engangskompensation

del

Hør mere om dine muligheder for at søge pleje af græs- og naturarealer og engangskompensation til vådområde- og lavbundsarealer i den nye landbrugsreform, der træder i kraft fra 2023. Webinaret foregår online, så du nemt kan deltage hjemmefra.

Den nye landbrugsreform træder i kraft i 2023, og vi forventer, at pleje af græs- og naturarealer åbner for ansøgning om nye tilsagn i juli 2023. Engangskompensation, forventer vi, åbner for ansøgning om tilsagn 1. februar 2024 for projekter, der er afsluttet i 2023.

Både pleje af græs- og naturarealer og engangskompensation bygger videre på ordninger, du kender i dag under Landdistriktsprogrammet. På webinaret kan du høre om, hvordan vi forventer de to nye ordninger bliver. Du kan blandt andet høre om, hvad der er nyt i forhold til nu, hvilken betydning det har for dine eksisterende tilsagn og projekter, og hvordan disse ordninger passer med andre ordninger i reformen.

EU-Kommissionen har godkendt Danmarks CAP-plan. På webinaret og på vores hjemmeside kan du få information om, hvordan vi forventer, tilskudsordningerne bliver.

Tid og sted

Webinaret kommer til at foregå onsdag 14. december kl. 11.00 – ca. 12.15. Webinaret foregår online, så du kan deltage hjemmefra via en computer, tablet eller telefon med mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Læs mere og tilmeld dig på Landbrugsstyrelsens hjemmeside.