Infomøde med SEGES om generationsskifte

del

i Østdansk Landboforening, det eneste på Sjælland.

Opfordringen fra SEGES lød. Arrangér et møde for jeres landmandskunder- og medlemmer omkring generationsskifte. Så kommer vi med indholdet, der blandt andet tæller emner som, nedsat bo- og gaveafgift, ægtefælleloven, pension, ejerskifte og selskaber – ganske gratis.

Tilbuddet tog Eva Christensen, registreret revisor i Østdansk Landboforening, imod med kyshånd. Og derfor kommer tre stærke specialister fra SEGES til Rønnede tirsdag den 12. november. Efter først-til-mølle-princippet havde SEGES understreget, at man kun ville besøge tre virksomheder, og her blev Østdansk Landboforening den eneste på Sjælland. De to andre infomøder foregår i henholdsvis Nord- og Sønderjylland.

– Vi glæder os til at komme til Sjælland. For formålet med mødet er selvfølgelig at klæde jeres kunder og medlemmer ordentlig på fortæller den ene af trioen fra SEGES, Maria Louise Dahl, der til dagligt rådgiver omkring jura & skat.

Hjælp til at give drømmen videre

Dette efterår har rådgivningsvirksomhed Østdansk Landboforening nedsat et task-force, der netop skal hjælpe med at håndtere et ejerskifte. Gennemsnitsalderen for en landmand er stigende og var i 1997 52 år. I dag er gennemsnitsalderen 57 år, ifølge Danmarks Statistik.

– Når vi taler om generationsskifte, er der mange forhold, regler og faldgruber landmanden skal være opmærksom på.

Eva Christensen er glad for tilbuddet fra SEGES, og håber at se så mange spørgelystne deltagere som overhovedet muligt – for deres skyld.

Succeskriteriet er selvfølgelig, at vi får nogle lyttende og opmærksomme landmænd. Som rådgivningsvirksomhed vil vi gerne undgå at ejerskiftet trækker ud, kommer i gang for sent, eller at der går hårdknude i forhandlingerne.

Vi har de sidste to år arbejdet videre med generationsskifter under sloganet Giv din drøm videre – det inspirerer vi til den dag.

Arrangementet er gratis. Vi afslutter med et let måltid, hvorfor tilmelding er nødvendig. Tilmeldingen skal ske senest den 7. november 2019 via hjemmesiden, se mere her. Eller tilmelding på tlf. 56791900.