Hjælp i kampen mod §3 forbuddet

del

Er du en landmand hårdt ramt af forbuddet, har vi brug for dig i den indsats.

I juni måtte vi trods store protester og skarpe faglige argumenter se regeringen med rød bloks opbakning vedtage et forbud mod at gødske og sprøjte § 3-arealer fortæller Martin Merrild, formand Landbrug & Fødevarer.

Vi lovede ved vedtagelsen, at vi ville fortsætte kampen, fagligt og juridisk, og i så lang tid frem som nødvendigt.

Vi vil i næste uge gerne byde dig til møde i en ny erfagruppe. Erfagruppen skal blandt andet give input til L&F’s videre arbejde med at få omstødt eller ændret de nye regler, som vil få meget store konsekvenser for en række landmænd.

Formålet med erfagruppen er at sikre en tæt dialog mellem de berørte landmænd og Landbrug & Fødevarer i forhold til de kommende indsatser på området. Erfagruppen vil bidrage til erfaringsudveksling hårdt ramte landmænd imellem og mellem medlemmerne af gruppen og Axelborg. På den måde sikrer vi, at I konstant er opdateret om den seneste udvikling på området, og vi kan tilpasse interessevaretagelsen til de faktuelle forhold hos jer.

Mødet finder sted

Onsdag den 2. september 2020 kl. 12.30 – ca. 16.00, hos VELAS, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg. Tilmelding til mødet skal ske til Lene Christiansen på lech@lf.dk senest fredag den 28. august 2020.

Vi overholder selvfølgelig alle forholdsregler i forhold til COVID-19.