Hjælp forskningen og bliv klogere – deltag i undersøgelse

del

Specialestuderende Carolina Yang fra Sveriges Landbrugsuniversitet efterspørger danske landmænd til en undersøgelse om skov og landbrug.

Bøgeskov nær Næstved

I et forsøg på at assistere forskning på landrugsområdet beder vi aktive landmænd med egen bedrift, husdyr- eller planteavlsproduktion om at deltage i en undersøgelse. Det drejer sig om et elektronisk spørgeskema, der kun tager ti minutter at udfylde. Klik her eller på linket i bunden.

Bag undersøgelsen og specialeprojektet står studerende Carolina Yang fra Sveriges Landbrugsuniversitet.Til efteråret vil Carolina Yang stille sine resultater og forskning til rådighed for alle interesserede deltagere i undersøgelsen. For yderligere information – læs videre.

På forhånd tak for hjælpen.

Om projektet og personen bag

Jeg hedder Carolina Yang, og er kandidatstuderende på Sveriges Landbrugsuniversitets Skovlandbrugsuddannelse.

I sidste semester var jeg på udveksling på Københavns universitet. Min tid i København udvidede min viden om bæredygtige fødevaresystemer, og inspirerede mig til at skrive speciale omhandlende skovlandbrug. Mit speciale er et komparativt studie af udviklingen inden for skovlandbrug i Danmark og Sydsverige, for at forstå muligheder og udfordringer for tempereret skovlandbrug i disse regioner. Skovlandbrug er her defineret som en integration af træer og buske i en afgrøde- og/eller husdyrproduktion

Din stemme er vigtig

Som del af projektet er et spørgeskema blevet udarbejdet for at forstå landmænds opfattelse af skovlandbrugssystemer. Hvis du er gårdejer, som driver et produktionssystem vil jeg meget gerne høre fra dig og være taknemlig for, hvis du vil udfylde omtalte spørgeskema. Du er velkommen uanset hvilket produktionssystem du driver – uanset om du praktiserer skovlandbrug, eller om dit landbrug producerer afgrøder eller husdyr. Din stemme og mening er meget værdifuld for projektet.

Det tager maksimalt 10 minutter at udfylde skemaet, der består af spørgsmål omhandlende din nuværende bedrift, efterfulgt af spørgsmål om forskellige landbrugsaspekter, produktion, miljøkvalitet og socioøkonomiske kvaliteter. Spørgeskemaet er tilgængeligt indtil den 30. juni, og kan blive tilgået via dette link.

Spørgeskemaet er fuldstændig anonymt. De indsamlede svar vil blive håndteret i overensstemmelse med GDPR, og vil kun blive brugt til dette specifikke projekt. Til gengæld for din deltagelse og hjælp vil jeg glædeligt dele resultatet af mit speciale.

Hvis du har spørgsmål om spørgeskemaet eller projektet generelt, eller gerne vil følge op på mit projekt, så tøv ikke med at kontakte mig på: +46 738-47 51 93 eller cayg0001@stud.slu.se

Med venlig hilsen og tak,

Specialestuderende Carolina Yang