God ledelse giver afkast!

del

Vil du næsten gratis på efteruddannelse om ledelse? Du får 8 dage med viden, praktiske øvelser og sparring om Ledelse i praksis. Et must for den moderne (landbrugs-) virksomhed!

Vi har efterhånden hørt det mange gange! For at drive en succesfuld virksomhed, er du nødt til at være en god leder. Din virksomheds succes afhænger for en stor del af din måde at lede dine medarbejdere på.

Når du kan motivere dine medarbejdere, udvikle dem og være med til at give dem et løft i hverdagen, vil dine medarbejdere lægge en ære i, at gøre deres arbejde så godt som muligt. Og når dé gør det godt, vil du høste resultaterne derfra.

Det er derfor såre enkelt: Du skal have styr på din ledelse. Hvordan er du som leder? Hvordan tackler du de forskellige medarbejdere og tilspidsede situationer? Og ikke mindst hvordan motiverer du dem? Det er noget af det, vi kommer ind på med uddannelsen ‘Ledelse i praksis’.

Seges, Vkst og Østdansk Landboforening udbyder igen dette ledelsesforløb på  8 dage i januar og februar med (frivillig) en afsluttende eksamen. Det er et afprøvet koncept, med mange praktiske eksempler og øvelser der er tilpasset til din egen situation. Du får indsigt i dig selv som leder samtidig med at du får også håndgribelige værktøjer du kan anvende efter kurset. En bedre dynamik i medarbejderteamet, en forhøjet arbejdsglæde og effektivitet vil være konsekvensen af en bedre ledelse i praksis. Og hvem vil ikke det?

Uddannelsen bliver næsten gratis

Prisen for 8 undervisningsdage inkl. forplejning er 17.000 kr. Hvis du er berettiget til SVU, kan du få en refusion på 501 kr./dag, både kursus- og forberedelsesdage. Som noget nyt er det nu muligt for såvel faglærte og ufaglærte at få op til 10.000 kr. om året for at reducere deltagerprisen på videreuddannelse. Kan du kombinere de to tilskud, bliver uddannelsen næsten gratis. Der er tilmeldingsfrist d. 13. december, efter først-til-mølle princip!

Ring til Økonomikonsulent Zwanita Reinders for at få mere at vide, eller for at tilmelde dig. Tlf. 5679 1916.

Lidt mere info om ‘ledelse i praksis’ kan læses her.