Glæd dig til weekendens Åbent Landbrug

del

På søndag er der igen Åbent Landbrug, og Østdansk Landboforening har to medlemmer, som igen viser deres bedrift frem og giver danskerne en fornemmelse af det gode liv på landet. Du kan læse kort om dem her.

Karen & Torben byder velkommen til Åbent Landbrug hos Velfærdskød.

De er en familie på Møn, der driver et mindre landbrug med slagtekalve af racen jersey samt grise til slagtning. På gården har de også heste, høns og katte.

Til stedet hører 30 ha, hvor parret dyrker majs, græs og korn. Afgrøderne på marken bruger de primært som foder til dyrene. De sikrer dermed en høj grad af selvforsyning.

Velfærdskød er blevet til, fordi parret ønsker at dele den særlige oplevelse, som det er, når man får godt dansk kvalitetskød på middagsbordet.

Velfærdskød er deres betegnelse for kød, der kommer fra fritgående dyr, hvor velfærd er i fokus, og hvor håndteringen af dyrene sker med respekt for dem.

Richard og Robert har 185 malkekøer. Mælken fra køerne bliver leveret til Arla og er stemplet med Dyrevelfærdsmærkets to grønne hjerter. Køerne og ungdyr er ude på græs i sommerhalvåret, og går om vinteren i deres nyere kostald fra 2007.

De driver desuden 149 hektar jord, hvor de dyrker majs, græs og korn.

– Begge bedrifter glæder sig til at se jer til Åbent Landbrug, søndag d. 18. september, hvor de holder åbent hus.

Book din plads gennem dette link