Glæd dig til fyraftensmødet om fremtidens virksomheder

del

Er du i tvivl, om du skal deltage? Så har skatte- og selskabsrådgiver Bjarne Nordholt fra Østdansk Landboforening tre gode grunde til, at du skal. For der er stadigvæk få ledige pladser.

– En af de allervigtigste grunde til at deltage er, når det kommer til generationsskifte til tredje part uden for successionskredsen. Her kan regler om udskudt skat gøre handlen billigere, hvilket jeg vil tale indgående om.

– Den anden gode grund er generationsskifte som en glidende overgang indenfor familien. Denne overgang kan gøres billigere og nemmere gennem en holding konstruktion.

– Og sidst men ikke mindst kan et driftsselskab i en holding konstruktion, sælges videre skattefrit. Det betyder selvfølgelig, at man skal planlægge skiftet i god tid – fem år frem, men det og meget mere vil jeg komme ind på den anden marts.

Bjarne Nordholt har mere end 25 års erfaring med skatte- og selskabsrådgivning og har samtidig et solidt fagligt bagland, der står klar til at vejlede.

Om arrangementet

Personlig virksomhed eller drift i kapitalselskab. Skattefri virksomhedsomdannelse og efterfølgende generationsskifte, skatteeffekt og næste generations muligheder for at succedere i sælgers udskudte skatter.

Mødet er gratis og afsluttes med en sandwich.

Tilmelding senest d. 28. februar 2022.

Fyraftensmødet er onsdag den anden marts klokken 16.00 i Østdansk Landboforening.