Fra landmand til virksomhedsleder

del

Skal du berige dig selv eller en medarbejder med et af de gode ledelseskurser? Netop nu kan du vælge mellem to.
‘Ledelse i praksis’ og
‘Organisation & arbejdspsykologi’

Tag på lederuddannelse

I det nye år kører vi for fuld skrue med ledelsesuddannelser. I samarbejde med Seges og Vkst udbyder vi to lederuddannelser i vinter/forår 2020. Tilmeldingen er åbnet for begge kurser, og de kan hjertelig anbefales. Kendetegnet ved disse ledelseskurser er, at de er meget jordnære. Som deltager får du afprøvet dine egne situationer på en måde, som ikke er ren teori. Og da du er sammen med kollegaer, er der også plads til faglig snak

Ledelse i praksis

Du vil udvikle dig som leder óg menneske til fordel for dig selv, dit team og virksomhedens effektivitet. Du vil kunne bruge de konkrete ledelsesværktøjer, som kommunikation og konflikthåndtering i din dagligdag.

Uddannelsen er på 4 x 2 dage i januar og februar 2020. Der laves en DISC-personprofil inden opstart og der kan vælges at gå til eksamen i marts. Kursus dagene afholdes på skift hos Vkst i Sorø og Nykøbing F. og Østdansk Landboforening i Rønnede.

Pris: 17.000 kr. + moms og bogen ‘Ledelse i praksis’.

Tilmeldingsfrist: 6. december 2019

Få mere at vide: Program for ‘Ledelse i praksis’

Organisation & Arbejdspsykologi

Forstå din organisation og få dine medarbejdere til at samarbejde. Faget er specielt målrettet dine behov som leder, og stiller skarpt på hverdagens udfordringer. Du lærer at tackle udfordringer som f.eks. hvordan du skaber det gode arbejdsmiljø, og hvordan du motiverer dine medarbejdere.

Uddannelsen er på 8 dage fordelt i januar og februar 2020.Kursus dagene afholdes på skift hos os i Rønnede og VKST i Sorø og Nykøbing F.

Pris: 14.500 kr. + moms og bogen ‘Organisation’

Tilmeldingsfrist: 16. december 2019

Få mere at vide: Program for ‘Organisation og arbejdspsykologi’

God medarbejderpleje – send din ansætte ‘gratis’ på efteruddannelse

For begge uddannelser gælder at du kan søge SVU-støtte, når du højest har afsluttet en erhvervsuddannelse. Herved kan kursusbeløbet ca. halveres. Sender du en ansat af sted, kan han/hun derudover også søge om støtte fra omstillingsfonden. Ansætte kan på denne måde nærmest komme gratis af sted! Det er da god medarbejderpleje at give dine medarbejdere en efteruddannelse. Samtidig med at de får dygtiggjort sig, får du udbytte af uddannelsen, og det koster nærmest ikke noget!

Hvis du vil vide mere

Tøv ikke! Kontakt Zwanita Reinders på tlf. 5679 1916, mail: zr@ostdansk.dk. Hun kan fortælle dig mere om indholdet, og om det er det ene kursus fremfør det andet, der passer bedre til dig.