Farmtracking – kampagne

del

Et enkelt registreringsprogram, der giver dig overblikket over dine behandlinger i marken.

Foto: SEGES landmand i mark med telefon

Prøv FarmTracking gratis indtil 31. marts 2021 – helt uden binding

Med FarmTracking kan du registrere alle behandlinger i marken. Via GPS-funktionen i din smartphone udvælges den mark, du befinder dig på, så du hurtigt kan få overblik over behandlingerne eller foretage nye registreringer.

Programmet er suverænt sammen med Mark Online, men kan også anvendes som selvstændigt registreringsværktøj. Det betyder, at alt du skriver ind i Farmtracking, automatisk kommer over i Mark Online.

Brug FarmTracking som sprøjtejournal

FarmTracking er oplagt at bruge som sprøjtejournal, da den er hurtig og nem at opdatere, og den indeholder alle Landbrugsstyrelsens krav til indhold. Programmet sender automatisk en fejlmelding, hvis du har fået tastet forkert eller anvender et ikke-godkendt middel til afgrøden.

På dette link kan du se en video om, hvordan Farm Tracking kan hjælpe dig https://www.seges.dk/da-dk/software/plante/farm-tracking

Det er let og hurtigt at bestille FarmTracking Basic. Hvis du allerede er bruger af Mark Online eller landmand.dk, kan du bestille FarmTracking Basic ved at logge ind og bestille et abonnement. FarmTracking downloades via Google Play eller App Store.

Hvis du ikke er oprettet som bruger, skal du starte her.

Du skal logge ind, før du kan bestille.

Kampagneperioden udløber den 31. marts 2021. I starten af marts sender vi dig en mail med en påmindelse om, at kampagneperioden snart udløber. Ønsker du ikke at fortsætte abonnementet, kontakter du os blot ved at skrive en mail til kundecenter@seges.dk. Så lukker vi abonnementet uden omkostninger.
Ønsker du at fortsætte dit abonnement, skal du intet foretage dig.