Få hjælp til at løse konflikten

del

Udover juridisk rådgivning lige ved hånden har medlemmer og kunder i Østdansk Landboforening nu også mulighed for at benytte sig af en mediator i tilspidsede situationer.

Advokat i Østdansk Landboforening, Liza Rosenberg, kan nu også sætte titlen mediator på visitkortet og dermed foretage konfliktmægling. Men hvad foretager en mediator sig egentlig?

– En mediator er den upartiske part ved mødet der styrer og støtter dialogen og fanger det usagte, hvad problemet reelt er.  Det sidste er som regel det vigtigste og sværeste. For mange gange drejer uenigheden sig om noget helt andet, end det parterne strides over, forklarer advokaten.

Mediatoren er ikke den der kommer med løsningen – måske findes løsningen slet ikke. Men man sørger for at parterne bevæger sig i en konstruktiv retning sammen, og forhåbentlig finder de selv en fælles løsning, der ofte vil være bedre end en dom.

– Konflikthåndtering er et spændende og kompliceret felt. Du har med mennesker at gøre, og det er altid bekræftende, hvis jeg kan bidrage til at to eller flere parter får løst en udfordring, der ellers kunne trække ud i det uendelige eller eskalere. Og så er det både billigere og hurtigere end at køre end retssag, slutter Liza Rosenberg.

Har du brug for hjælp, eller vil du vide mere, så kontakt advokat Liza Rosenberg

på: 40 30 25 37